Επαγγελματικές Κάρτες

Επαγγελματικές Κάρτες

Χρησιμοποιούνται για να προβάλουν μια επιχείρηση ή ένα άτομο με συγκεκριμένη ειδικότητα. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δοθούν όλες οι πληροφορίες για εσάς χωρίς να σας βλέπουν.

Οι επαγγελματικές κάρτες θυμίζουν στους άλλους τις υπηρεσίες που παρέχει ο ιδιοκτήτης τους. Μπορεί να μην τις χρειάζονται άμεσα αλλά στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο είναι πιθανό.

Η επαγγελματική κάρτα είναι ένα μέσο που θα βοηθήσει να αναπτχθεί η αγορά. Η επαγγελματική κάρτα πολύ σημαντικός παράγοντας της επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Εκεί αποτυπωνονται ολες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης ώστε να επικοινωνήσει με τον κάτοχό της.

H επαγγελματική κάρτα πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα. Όνομα εταιρείας αν υπάρχει ή λογότυπο, Ονοματεπώνυμο και ειδικότητα, διεύθυνση, Ένα το πολύ δύο αριθμούς τηλεφώνου fax και τον αριθμό του κινητού.

Δίνουμε βάση στην κάθε λεπτομέρεια, όπως είναι το χρώμα και το χαρτί καταφέρνοντας έτσι μια μέγιστη ποιότητα ώστε να έχετε στα χέρια σας μια επαγγελματική κάρτα που θα σας αντιπροσωπεύει σωστά.

Η επαγγελματική κάρτα δεν είναι φυλλάδιο και γι' αυτό θα πρέπει να αναφέρει μόνο τα απαραίτητα στοιχεία μιας επιχείρησης όπως για παράδειγμα το Όνομα και το Επώνυμο, την Διεύθυνση και το Τηλέφωνο, το Φαξ και το E-mail.


Η Master Graphics αναλαμβάνει να σας σχεδιάσει την επαγγελματική σας κάρτα με την οποία θα προβάλλετε σωστά την επιχείρησή σας.

Ζητήστε μας προσφορά για την κατασκευή της δικής σας επαγγελματικής κάρτας.