Λίγα Από Τα Έργα Μας

Μερικά από τα έργα μας

Ξύλινα Πλοία Εποχής

tallships

Δυναμική ιστοσελίδα με θέμα την Κατασκευή Ξύλινων Πλοίων Εποχής. Επίσης για την ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε και Forum με το λογισμικό Smf που είναι φιλικό και απλό για τους χρήστες και τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα.

Για την δημιουργία της ιστοσελίδας και προκειμένου να μειωθεί το κόστος δημιουργίας της από την αρχή ο πελάτης χρησιμοποίησε έτοιμο επαγγελματικό template το οποίο προσαρμόστηκε στις δικές του ανάγκες.

Η Ιστοσελίδα βγαίνει στην πρώτη σελίδα της Google γράφοντας στην αναζήτηση τις λέξεις ξύλινος μοντελισμός, ξύλινο καράβι εποχής, πέτσωμα ξύλινου πλοίου, πέτσωμα καραβιού, πέτσωμα καρίνας, μοντελιστικός πάγκος, νομείς καραβιού, δεύτερο πέτσωμα, πέτσωμα καρίνας και πολλές ακόμη. Αυτό επιτεύχθηκε ύστερα από την δημιουργία κατάλληλων keywords και με την εμπειρία που έχουμε ώστε όλες μας οι Ιστοσελίδες να είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης. Η ιστοσελίδα άρχισε να λειτουργεί από 14 Ιουνίου 2014.

Δείτε την Ιστοσελίδα

 

Καπάκι Κυψέλης

beehivecover

Δυναμική ιστοσελίδα που παρουσιάζει πατέντα καπακιού κυψέλης μελισσών. Η σελίδα απευθύνεται στην Ευρωπαϊκή αγορά για πωλήσεις σε καπάκι κυψελών το οποίο είναι παντενταρισμένο σε τρεις (3) Ευρωπαϊκές Χώρες.

Για την δημιουργία της ιστοσελίδας και προκειμένου να μειωθεί το κόστος δημιουργίας της από την αρχή ο πελάτης χρησιμοποίησε έτοιμο επαγγελματικό template το οποίο προσαρμόστηκε στις δικές του ανάγκες.

Δείτε την Ιστοσελίδα

 

Μεταφραστικό Γραφείο

translatedfast

Δημιουργία Δυναμικής Ιστοσελίδας για την Εταιρεία Xenophon Link Μεταφραστικό Γραφείο Σπάρτης. Μεταφράσεις από και προς όλες τις γλώσσες από επαγγελματίες πτυχιούχους μεταφραστές ώστε να είστε σίγουροι για το ποιοτικό αποτέλεσμα του μεταφραστικού κειμένου.

Η Ιστοσελίδα βγαίνει στην πρώτη σελίδα της Google γράφοντας στην αναζήτηση τις λέξεις μεταφράσεις σπάρτη, μεταφρασεις λακωνια, μεταφρασεις μεσσηνια, μεταφρασεις τριπολη, μεταφρασεις αρκαδια, μετάφραση καλαμάτα και πολλές ακόμη. Αυτό επιτεύχθηκε ύστερα από την δημιουργία κατάλληλων keywords και με την εμπειρία που έχουμε ώστε όλες μας οι Ιστοσελίδες να είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε την Ιστοσελίδα

 

Ενοικιαζόμενα Δωμάτια

villanatasa

Δημιουργία Δυναμικής Ιστοσελίδας για τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Villa Natasa στους Χράνους Μεσσηνίας. Τα δωμάτια ανανεώθηκαν πλήρως το 2006, έχουν χαμηλές τιμές και βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από την υπέροχη παραλία. Η επιχείρηση μόλις προβλήθηκε στο διαδίκτυο αύξησε τους πελάτες της κατά 40%.

Η Ιστοσελίδα βγαίνει στην πρώτη σελίδα της Google γράφοντας στην αναζήτηση τις λέξεις ενοικιαζομενα χρανοι, δωματια χρανοι, δωματια μεσσηνια, ενοικιαζομενα δωματια μεσσηνια, χρανοι μεσσηνιας, ενοικιαζομενα διαμερισματα χρανοι μεσσηνιας και αρκετές ακόμη. Αυτό επιτεύχθηκε ύστερα από την δημιουργία κατάλληλων keywords και με την εμπειρία που έχουμε ώστε όλες μας οι Ιστοσελίδες να είναι φιλικές στις μηχανές αναζήτησης.

Δείτε την Ιστοσελίδα

 

 

Μερικές από τις Γραφικές Εργασίες μας

 

Επαγγελματικό Φυλλάδιο

Επαγγελματικό Φυλλάδιο

Εξασέλιδο (6) διαφημιστικό φυλλάδιο για τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Villa Natasa στους Χράνους Μεσσηνίας.

Επαγγελματική Κάρτα

sesimferei

Επαγγελματική κάρτα για την Επιχείρηση διαδικτυακών πωλήσεων SeSimferei με έδρα την Αθήνα.

Επαγγελματική Κάρτα

tsoutouras

Επαγγελματική κάρτα καταστήματος πώλησης ειδών υγραερίου στην Σπάρτη Λακωνίας.