Υπηρεσίες Ιστοσελίδων

Στατικές Ιστοσελίδες

Οι στατικές ιστοσελίδες ενδείκνυται για δικτυακούς τόπους με μικρό περιεχόμενο. Τα χαρακτηριστικά αυτής είναι ότι το περιεχόμενο της δεν μπορεί να μεταβληθεί από εσάς.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Το ηλεκτρονικό εμπόριο στις μέρες μας αποτελεί μια καθημερινή πρακτική που ασκείται από διαρκώς αυξανόμενο αριθμό καταναλωτών - αυξανόμενο αριθμό εμπόρων.

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η Master Graphics μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα αναγκών σε web design και web development ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Κατοχύρωση Ονόματος

Αν σας ενδιαφέρει να προβληθείτε στο Internet τότε ΝΑΙ πρέπει να καταχωρήσετε ένα domain name και να το κάνετε άμεσα και το συντομότερο δυνατόν.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Οι δυναμικές ιστοσελίδες σε αντίθεση με τις στατικές δεν είναι απλά HTML έγγραφα, συμπεριλαμβάνουν προγραμματισμό σε γλώσσα κατάλληλη για το διαδίκτυο, όπως είναι η php.

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Η συντήρηση (Maintenance) ενός ιστοτόπου αποτελεί ένα σημαντικό και απαραίτητο κεφάλαιο για την αλληλεπίδρασή του με τους επισκέπτες και χρήστες του.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Η Master Graphics δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και κυρίως της προώθησης των ιστοσελίδων.