Υπηρεσίες Ιστοσελίδων

Κατοχύρωση Ονόματος

Κατοχύρωση Ονόματος

Αν σας ενδιαφέρει να προβληθείτε στο Internet τότε ΝΑΙ πρέπει να καταχωρήσετε ένα domain name και να το κάνετε άμεσα και το συντομότερο δυνατόν.

Όπως όταν ανοίγεις μία επιχείρηση και προσπαθείς να βρεις ένα κατάλληλο όνομα για αυτήν έτσι είναι και η επιλογή του ονόματος που θα έχετε στο internet. Βέβαια υπάρχουν κάποιες βασικές διαφοροποιήσεις, όπως ότι ένα όνομα στο Internet είναι μοναδικό άσχετα αν ο ιδιοκτήτης πουλάει ηλεκτρονικά ή ρουχισμό.Στο internet μπορείτε να έχετε πολλά ονόματα και να δείχνουν ταυτόχρονα στην ίδια σελίδα. Ένα είναι όμως σίγουρο, ότι το όνομά σας στο διαδίκτυο (domain name) είναι το κεντρικό σημείο της διαδικτυακής σας παρουσίας. Η Master Graphics αναλαμβάνει για σας να κατοχυρώσει το δικό σας όνομα στο διαδίκτυο.


Παρόλο που επιτρέπεται να καταχωρήσεις ένα όνομα μέχρι 63 χαρακτήρες, θα πρέπει να έχετε καλά στο μυαλό σας ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να το θυμούνται εύκολα και να το γράφουνε εύκολα. Προσπαθήστε να κατοχυρώσετε το μικρότερο δυνατό όνομα που θα μπορούν να θυμούνται οι πελάτες σας για σας. Ένας καλός κανόνας είναι να καταφέρετε να το κρατήσετε μέχρι 8 χαρακτήρες χωρίς την κατάληξη. Καθημερινά κατοχυρώνονται δεκάδες ονόματα. Πρέπει να κατοχυρώσετε το όνομα που επιθυμείτε εκτός και αν θέλετε να πάρετε το όνομα που κανείς δεν θέλει. Δε χρειάζεται να έχετε το τέλειο διαδικτυακό κατάστημα, ή την μεγάλη επιχείρηση. Στη τελική δεν χρειάζεσαι ούτε σελίδα, απλά πήγαινε καταχώρησε το όνομα που εσύ επιθυμείς πριν χάσεις την ευκαιρία.
Η Master Graphics αναλαμβάνει να σας κατοχυρώσει το ιδανικότερο domain για την επιχείρησή σας.