Υπηρεσίες Ιστοσελίδων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Η Master Graphics μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα αναγκών σε web design και web development ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Αν έχετε συγκεκριμένες απαιτήσεις για την παρουσία σας στο internet και θέλετε να τις συζητήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε προηγμένες τεχνολογικά λύσεις, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες σας.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα σας προσφέρουμε το ιδανικότερο πακέτο προβολής στο διαδίκτυο με το καλύτερο traffic ώστε η σελίδα σας να λειτουργεί ακατάπαυστα όλο το 24ωρο χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κρυφά κόστη για υψηλότερο traffic.

Ψάχνετε κάποια εταιρεία να σας φιλοξενήσει; Έχετε ήδη σελίδα στο internet και είστε απογοητευμένοι από το support; Ελάτε στην Master Graphics.
Εαν αναζητάτε μια παρουσίαση στο διαδίκτυο μέσα από μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική κατασκευή ιστοσελίδας, τότε θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε.

Στόχος μας είναι η δικιά σας επιτυχία, όπου με τη σειρά της θα φέρει και την δικιά μας καταξίωση.


Σας προσφέρουμε οικονομικά πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων συνδυάζουν ποιότητα, ταχύτητα και αξιοπιστία, σε συνδυασμό με ένα εξελιγμένο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών.

Η ιστοσελίδα σας θα βρίσκεται σε Multicore Intel Xeon Servers τελευταίας τεχνολογίας οι οποίοι, με τη βοήθεια πίνακα ελέγχου, θα σας παρέχουν άμεσα την απόλυτη διαχείριση, καθώς και τη δυνατότητα αποθήκευσης της ιστοσελίδας σας οποιαδήποτε στιγμή. Παρέχουμε πακέτα φιλοξενίας σε plesk control panel, το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης online χώρου και χαρακτηριστικών λογαριασμών φιλοξενίας.

Με κάθε λογαριασμό φιλοξενίας, παρέχουμε δωρεάν πολλά επιπλέον εργαλεία και βοηθήματα. Με τα εργαλεία αυτά μπορείτε να εγκαταστήσετε σε λίγα δευτερόλεπτα μια ιστοσελίδα στο πακέτο φιλοξενίας σας (portals, forums, blogs, κτλ).

Επικοινωνήστε μαζί μας για αναλυτικές πληροφορίες και για να σας κάνουμε την δική σας προσφορά.
Πιστεύουμε ότι θα ικανοποιηθείτε απόλυτα από της υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχουμε.