Υπηρεσίες Ιστοσελίδων

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Συντήρηση Ιστοσελίδων

Η συντήρηση (Maintenance) ενός ιστοτόπου αποτελεί ένα σημαντικό και απαραίτητο κεφάλαιο για την αλληλεπίδρασή του με τους επισκέπτες και χρήστες του.

Ειδικά για τους επιχειρηματικούς δικτυακούς τόπους, η τακτική ανανέωση των περιεχομένων τους δίνει την εικόνα μίας σύγχρονης και δυναμικής επιχείρησης, η οποία με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της φροντίζει για την τακτική ενημέρωσή τους.

Σε αυτούς τους πελάτες μας και σε όσους ήδη διαθέτουν ήδη ιστοσελίδα και δεν μπορούν να αναλάβουν τις εργασίες συντήρησής της, παρέχουμε την υπηρεσία συντήρησης και ανανέωσης ιστοσελίδων. Στο τμήμα συντήρησης ανανεώνουμε και βελτιώνουμε την ιστοσελίδα σας με σκοπό την καλύτερη πορεία στο διαδίκτυο. Επιμένουμε στην υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα των αναζητήσεων και των πιο απαιτητικών χρηστών στις μηχανές αναζήτησης.


Η συγκεκριμένη υπηρεσία καλύπτει το κενό που δημιουργείται για την υποστήριξη των αναγκών της ιστοσελίδας, μετά την κατασκευή της. Ο βασικότερος ίσως λόγος που ένας δικτυακός τόπος παραμένει στάσιμος και σιγά-σιγά γίνεται ξεπερασμένος είναι, είτε λόγω έλλειψης κατάλληλου προσωπικού, είτε λόγω περιορισμένου χρόνου ενασχόλησης, με τον έλεγχο, την υποστήριξη και την προσαρμογή σε νέες απαιτήσεις της ιστοσελίδας, μετά το λανσάρισμά της. Η υπηρεσία που σας προτείνουμε για την παράλληλη συντήρηση και διαχείριση της ιστοσελίδας σας και την οποία αναλαμβάνουμε να κάνουμε εμείς για σας, είναι η υπηρεσία που λύνει το πρόβλημα της έλλειψης χρόνου ή ειδικευμένου προσωπικού με χαμηλό κόστος. Με ένα μικρό μηνιαίο ή ετήσιο συνδρομητικό τέλος, σας παρέχουμε αυτή την υπηρεσία που άλλοι θα σας χρέωναν υπερτριπλάσια ποσά για να σας συντηρήσουν την ιστοσελίδα σας.