Υπηρεσίες Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων

Η Master Graphics δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο του σχεδιασμού, της κατασκευής και κυρίως της προώθησης των ιστοσελίδων.

Αναφέροντας προώθηση ιστοσελίδας, εννοούμε την αύξηση επισκεπτών στη σελίδα σας, μέσω της υψηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης (google, msn, yahoo). Η επισκεψιμότητα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς προέρχεται από πραγματικά ενδιαφερόμενους χρήστες που χρησιμοποίησαν τις κατάλληλες φράσεις (keywords) για να σας βρουν. Η προώθηση επιτυγχάνεται με την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών με φράσεις-κλειδιά που έχετε εσείς επιλέξει και έχει μακρά διάρκεια.


Οι φράσεις κλειδιά είναι οι όροι που επιλέγουν οι χρήστες του ιντερνέτ με σκοπό την αναζήτηση ιστοσελίδων με περιεχόμενο τους όρους αυτούς. Η λέξη κλειδί λοιπόν συνδέεται απόλυτα με το αποτέλεσμα που παρουσιάζουν οι μηχανές αναζήτησης. Στην κορυφή των αποτελεσμάτων θα διαπιστώσετε ότι εμφανίζονται οι ιστοσελίδες με τη μεγαλύτερη σχέση και συνάφεια ως προς τη λέξη κλειδί που επιλέχθηκε στις μπάρες των μηχανών αναζήτησης. Ο έμπειρος χρήστης χρησιμοποιεί σύνθετους συνδυασμούς λέξεων-κλειδιών, πετυχαίνοντας γρήγορα και εύκολα αξιόπιστα αποτελέσματα για αυτό που ακριβώς ψάχνει. Κατά την αναζήτηση μπορεί να παραλειφθεί ο τονισμός σε οποιαδήποτε λέξη κλειδί. Η αναζήτηση στις περισσότερες μηχανές είναι αρκετά έξυπνη για να το αντιληφθεί και να δώσει εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα.